Salg – Orkla

Case-ClosedEnda en aksje gikk ut av porteføljen i dag. Denne gangen var det Orkla sin tur.
Orkla ble første gang innhandlet 24/6-13 – det vil si at jeg har eid aksjen i ganske nære 2 år. De var blandt de første jeg kjøpte etter at jeg bestemte meg for å følge strategien og porteføljesammensetningen til Netfonds Extra.
Den første tiden gikk det «litt tregt», men det var vel egentlig før jeg fikk øynene opp for dette med utbyttesinvesteringer. Jeg gjorde et par innkjøp i løpet av det første året, slik at jeg til slutt satt på 290 akjser. Disse ble solgt i dag til en verdi av NOK 62/aksje.

Orkla har vært en hyggelig bekjentskap, og – ikke umulig at jeg tar en posisjon her igjen. Samlet fortjeneste når jeg regner med utbytter og kurtasjer er på 14,91% på disse to årene – det vil si neste 7,5% årlig…. Det er bare så mye bedre enn banksparing dette…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s