Enda en aksjeamatørs blogg. Trenger man virkelig det?
Tja – kanskje det.

Enkelt sagt så har jeg bare kommet til den beslutningen at aksjer er en fin måte å spare penger på. Så for min egen del så er denne bloggen mest tenkt på som et sted for jeg kan skrive ned mine tanker og valg, og finne tilbake igjen senere til hvorfor man valgte som man gjorde.
At jeg er amatør er det ingen som helst tvil om. Jeg har ingen økonomiutdannelse eller annen relatert erfaring. Derfor kan jeg heller ikke love lange analyser, porteføljerapporter, utvikling i makroøkonomier osv. Dette blir rett og slett min ferd fra bunnen i aksjeverden.

Jeg vil poste min portefølje her, og skrive litt om hvordan jeg tenkte, strategi, målsetning og utvikling. Det er jo hele vitsen med læringen.
Kanskje vil det bidra til at en annen amatør slipper å traske gjennom nøyaktig samme myrlandskap som meg. I hvertfall å se at det går å starte med aksjeinvesteringer, selv uten all verdens bakgrunn og utdannelse. For jeg må innrømme at når jeg leser på noen andres blogger – ja så besitter de veldig mye mere bakgrunnskunnskap enn hva jeg har. Og kanskje er det sånn at en av grunnene til at folk velger bort aksje- og fondssparing kort og godt er fordi at de synes det er litt vanskelig?
Da håper jeg denne bloggen kan være litt til hjelp hvor man kan se at man faktisk kan få en bedre avkastning på sparepengene sine enn vanlig banksparing.
Og – om det skulle dukke opp et og annet lærerikt tips i kommentarfeltene, så ville det bare vært veldig hyggelig.

Av disse grunner velger jeg også å holde bloggen anonym.
Men velkommen skal du være og god fornøyelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s