Salg – Kongsberg Gruppen

Case-ClosedSom antydet tidligere, er jeg i gropa for å selge meg veldig ut av aksjemarkedet. Denne uken har det blitt 3 posisjoner mindre. Riktignok små posisjoner, men hver og en av de har gitt meg et bra utbytte. Den siste i rekken er Kongsberg Gruppen.
Dette er en aksje jeg handlet inn ganske tidlig, og ene og alene på grunn av at den ligger i Netfonds Extras portefølje. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg «kopierte» jeg mye av det som skjedde i den porteføljen, slik at jeg kunne få lært meg litt om aksjehandel, uten at jeg loppet meg helt. KOG har i så måte vært en grei aksje – litt lite som har skjedd med den, men litt utbytte én gang i året.

KOG kjøpte jeg i begynnelsen av Juli 2013 til en kurs på 112 kroner aksjen. Deretter mottok jeg utbytte i 2014 og i år, før jeg solgte i dag til 150 kroner aksjen.
Totalt sitter jeg igjen med en gevinst etter kurtasje på 46,48%
Jeg er fornøyd, og F-bass rykker stadig nærmere…. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s