Salg – ABG Sundal Collier

Case-ClosedSå var denne handelen over. En kortvarig affære – akkurat som planlagt da jeg kjøpte ASC for ganske nøyaktig 2 måneder siden. Denne handelen skulle være kortsiktig – jeg skulle bare trekke meg ut av en synkende Marine Harvest-kurs, ta med meg et ekstra utbytte i ASC og forhåpentligvis selge til samme kurs. Vel – det siste leddet der gikk ikke helt som det skulle, men – ikke så galt alikevel. Jeg kom meg ut på 6 kroner aksjen, og da var jeg fornøyd

Jeg kjøpte 1 674 aksjer til en pris av 6,29 per aksje Dette gir en total kostnad på NOK 10 529,46 – og legger vi til kurtasjen blir nettokostnaden NOK 10 578, 46. Jeg hadde egentlig lagt de ut til salg på samme nivå – 6,29 – men markedet har gått tregt den siste tiden. Jeg senket derfor først til 6,10 per aksje, før det i går gikk til 6 kroner/aksje. Dette gir meg inn NOK 10 044,00 og trekker vi fra kurtasjen; Netto NOK 9 995,- Isolert sett så har jeg da hatt et tap på NOK 583,46
Men – at det ble akkurat ASC jeg kjøpte var vel ikke helt tilfeldig, da de hadde meldt om et ordinært utbytte på 0,5 NOK per aksje, samt et ekstraordinært utbytte på det samme beløpet. Jeg har altså mottatt et utbytte på NOK 1 674,00 i denne perioden, slik at netto fortjeneste på denne handelen blir NOK 1 090,54 – altså nesten 1 100 kroner på to måneder – eller 10,31%. Jeg må si det egentlig er godkjent. De pengene går jo rett til basskjøp….  🙂

Lurer på om jeg finner flere slike…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s