Mål og mening

Som jeg nevnte i mitt første innlegg, så er dette med å sette seg mål og ha strategier noe som ble veldig sterkt poengtert – uansett hvor jeg leste. Også det med å holde seg til den strategien man hadde valgt ble poengtert som viktig. For å være helt ærlig så var dette veldig vanskelig for meg. Målsetning er jo kanskje greit nok – i hvertfall den langsiktige. Tjene mest mulig og skjønne mest mulig vil vel alle? Men hva med strategi? Jeg er jo så grønn at om jeg nå en gang hadde klart å sette meg ned og fått tenkt ned en mulig strategi, så jeg vet jo ikke dette er en god strategi og om jeg burde holde fast ved den – uansett hva som skjer. «Være standhaftig i en strategi er vel noe man kan ta seg råd til om man har god kunnskap», tenkte jeg.
Uansett så tror jeg at det er viktigere å komme i gang med mål og strategier, og heller endre de etterhvert som man tilegner seg mer kunnskap, så derfor laget jeg meg en plan.
Dette første året skulle ha 50 000 i aksjer i min «Hovedportefølje» – det var egentlig ikke avsatt noe til «Halv-morro» og «morro»-aksjer. Deretter er målsetningen å spare 30 000 hvert år – det første året kun til Hovedporteføljen, og deretter dele halvparten mellom Hovedportefølje og tradingporteføljen – «Halv-morro».
 Utviklingen i mine mål og strategier finner man
År 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s