Utbytteoppdatering – September 2015

Enda en måned har passert, og det er på tide med en liten oppdatering av hvordan den forrige måneden gikk. Jeg må si at – jeg kan like at jeg én gang i måneden kan skrive litt om ekstra penger som har kommet inn på kontoen min.
Markedet forsetter nedover i September. Mange aksjer er inne i en periode med høy volatilitet. Dette gjør at man kan finne noen gode «tilbud». For min egen del så tror jeg at jeg vil la markedet «rase litt av seg» og bli litt mer stabilt før jeg handler. Men – det har åpnet seg et par aksjer til på watchlisten

investment-320x202September måneds utbytter:

  • SDIV: 10,01 NOK
  • BDI: 35,82 NOK
  • O: 34,41 NOK
  • JNJ: 63,05 NOK

Totalt September:
143,29 NOK
Totalt 2015:
5 825,49 NOK

Jeg må også passe på å legge til at skatt fortsatt er trukket fra de beløpene på utenlandsk utbytte.

Som advisert i min forrige oppdatering så ble det et nytt kjøp i September. KMI hadde utbyttesutbetaling denne måneden, så jeg vil ikke få utbytte her før Desember.
Ellers så kan det virke som om noen aksjer er nede for å snu… Statoil er en av de, men risikoen med oljeaksjer er at mange analytikere hevder at alle de store – BP, Shell, Chevron osv – står overfor en situasjon hvor de kanskje må kutte i utbytte. Jeg tror ikke Statoil vil gjøre det samme, men det vil utvilsomt påvirke kursen.

Hvordan ser da watchlisten ut nå?

PM – Phillip Morris
RDS – Royal Dutch Shell
BP – British Petroleum
AFG – AF Gruppen
STL – Statoil
NA.TO – National Bank of Canada
CM – Canadian Imperial Bank of Commerce
EMR – Emerson Electric Corp.
THG – Textainer Group Holdings

Økning av utbytte:
Realty Income (O) – fra 0,19 til 0,1905 / 0.26%

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s