En ny start?

Nesten to år siden sist innlegg.
Vel – jeg er glad jeg ikke har basert meg på blogging som et levebrød…

IMG_8156Dette med strategier og målsetninger – på mange måter så høres det enkelt ut, men samtidig så er det ikke alltid like lett å følge hverken det ene eller det andre.
Hverdagene er ikke like. Det er opp og ned, og jeg vet – det er akkurat da man skal ha slike målsetninger og strategier.
I starten var den klare målsetningen der fremme – mest mulig til pensjonen…. Men så har det røynet på fra aksjesparekontoen både til bassgitar, byttet ut 2 biler og startet nytt firma. Og egentlig… er det så «himla fel»?
Er det ikke et poeng å kunne gjøre noe mens man faktisk lever – istedenfor å spare alt til pensjonstilværelsen?
Jeg har aldri vært av den typen som har huget etter å bli rikest mulig.
Men «livskvalitet» – det er noe annet. Det vil også si at man kan unne seg noe langs veien.
Å bruke penger – er nødvendigvis ikke feil. Bare man bruker de riktig og ikke sløser bort på en masse tull. Når jeg ser igjennom tidligere målsetninger så er det jo faktisk en som skinner igjennom som noe gjennomgående – å faktisk begynne å spare. Å gå fra en som bare sløser, til å faktiske begynne å tenke igjennom hva de brukes på.

Men selvom målsetningene kanskje er litt diffuse – så har likevel denne bloggingen om sparing i aksjer siden 2013 vist at min grunnleggende strategi ikke er så helt feil for meg. Det har tross alt vært en stor årsak til at jeg faktisk har kunnet kjøpe meg nytt, og ga meg en god basis for aksjekapital til eget firma. Så selvom jeg nå justerer målsetningene litt, så vil nok strategien ligge like fast som den alltid har gjort: Investere i solide selskap som har en utbyttestrategi.

2 kommentarer om “En ny start?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s