Thoughts of Trading (uke 45- 2016)

Ny uke passert i traderporteføljen – og der det var action forrige uke, var det like rolig denne uken:
Axactor (AXA):
Aksjen er ned 3,64% denne uken. Langt i fra det jeg håpet på med andre ord. AXA er heller ikke langt i fra stoplossnivået. Aksjen viser heller ikke så spreke tegn på volumbalansen. Eneste som redder denne aksjen til å forbli til neste uke, er at den enda ikke har brutt ned, men – det skal ikke mye til for at denne skiftes ut. Kanskje allerede på mandag.

Nordic Nanovector AS (NANO):
Forrige ukes morsomme aksje har hatt en litt mindre utvikling denne uken. Den brøt opp igjennom kjøpssignalet, men jeg var nok litt for «triggerhappy» og gikk inn på absolutte makspunkt. Etter det har aksjen dalt – men er opp 3,58% totalt denne uken. NANO har også en veldig positiv volumbalanse, så denne håper jeg mye på neste uke

SpareBank 1 SMN (MING)
Opp 0,81% denne uken. MING lå egentlilg an for utskiftning på grunn av lite volum, men kombinasjon av positiv volumbalanse og utviklingen til AXA har ført til at den beholdes likevel.
45De aksjene som lå best an forrige uke har heller ikke gjort det så veldig bra. Kid -3,66%. WWI -1,07% og NSG -2,96%. Man kan alltids diskutere utvalgslisten, men valgene jeg gjorde fra denne listen jeg tross alt har, var ihvertfall ikke så veldig dumme.
Hva tenker man da for neste uke?
Som sagt så er det ikke mye som skal til for at AXA forsvinner og av kandidater er det nok BWLPG som ligger nærmest til for handel:
Da gjenstår et bare å ønske – god helg! 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s