Thoughts of Trading (uke 44- 2016)

Da har det gått en uke med den nye tradingstrategien min. Og – jeg synes det da har vært en del spenning her…
Jeg har ikke tenkt å ha disse innleggene lange, så:
Axactor (AXA):
Tja – ikke gått som jeg hadde håpet på, men holder seg ganske stabilt. Aksjen hadde en liten opptur i uken slik at stopplossnivået har hevet seg til 2,81.
Totalt denne uken er jeg ned 0,66% i AXA.

Nordic Nanovector AS (NANO):
Tjo og hei og for ei uke!
Torsdag var det riktig artig å følge med – over 20% bare denne dagen. Det eneste som er litt synd er at den ikke sluttet et par kroner høyere – da hadde den passert neste kjøpsnivå.
Uken som helhet sier 27,27% opp!

SpareBank 1 SMN (MING)

skjermbilde-2016-11-20-kl-17-49-51 Denne har heller ikke hatt noen spesiell god uke. Det er to grunner til at denne ikke byttes ut. Det ene er at MING – i likhet med AXA – har en positiv volumbalanse som gjør at det som nå er sidelengs … fort kan gi en liten vending opp. Den andre grunnen er at det er veldig mange finansaksjer på utvalgslisten denne uken. Ingen vits å bytte en bank med en annen….

Skal ikke si mer enn dette. Porteføljens totale verdi er opp NOK 2 032,80 denne uken – eller 8,96%.
Neste uke håper jeg på NANO skal passere kjøpssignalet, samt at jeg holder KID og WWI klare hvis noen utløser et salgssignal. NSG er en outsider hvis ikke kjøpssignalet viser seg å være falskt….:
skjermbilde-2016-11-25-kl-22-28-51

 

 

 

3 kommentarer om “Thoughts of Trading (uke 44- 2016)

    1. Hei og takk for innlegg.
      Jeg har stoploss på sluttkurs – det vil si at jeg følger med manuelt og selger på neste dags oppstart. I aksjene over her så er det sånn at om f.eks AXA slutter en dag under 2,81 – så selges den neste dag igjen i løpet av åpningsminuttene. Og da skal det ikke spille noen rolle om kursen er opp den dagen jeg selger. Det er i hvertfall det som er teorien bakom, og som har vært grunnlaget for den testperioden jeg har kjørt på excelark.
      Så får vi se om det er like lett å følge det teoretiske når virkelighetens psykologiske effekter slår til…. 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar