Kjøp – Ship Finance International Limited

buy4Brexit. Eller Bremain.
Det er vel få ting som har blitt diskutert så mye denne sommeren. Selv har jeg ikke fnutta peiling på hva jeg synes og tror. Det eneste er at jeg syntes det var litt dårlig planlagt av meg selv å IKKE sitte med en stor pose penger da avgjørelsen falt. Ihvertfall når det ble den avgjørelsen som gjorde at man kunne få 8-10% rabatt på et par solide og gode selskaper – det hadde ikke vært feil.
Jeg har istedenfor sittet helt stille og latt stormen rase seg ferdig, og fylt porteføljen opp med litt mer risiko…. wow – jeg føler meg litt – gal og vill!
🙂

Ship Finance International Limited (SFL) har vært på watch-listen min en stund. Et selskap som over en god periode har utbetalt temmelig mye penger i form av utbytter, men ikke med så veldig mange år av stigende utbytter. På den måten så er det kanskje noen som mener at den ikke passer helt inn i strategien jeg har lagt frem, men – man kan jo ikke bare ha trygghet? Det må sprites litt opp innimellom. På samme måte som man skal balansere med trygghet, så må det også finnes noen på andre siden.

SFL har siden 2009 utebetalt høye og nå også økende utbytter. Med en yield på over 12%, så er jeg jo fullstendig klar over at dette ikke kan fortsette i all evighet. Og da skal jeg jo gi de som hevder at den ikke passer inn i porteføljen rett.
Men så lenge kursen flagrer mellom $10,50 og $17 – og de fortsetter med 10-12% utbytte, så er det jo alle ganger bedre enn banken.
Derfor kommer jeg også helt sikkert til å handle mer – når prisen blir rett. Men også holde øye med selskapet på en helt annen måte enn mange av de andre aksjene i porteføljen, og vekte meg ned om fakta rundt selskapet tilsier det.

Jeg handlet 44 aksjer til en verdi av $13,92. Hvilket gjør at jeg øker mitt årlige utbytte med $79,20 – eller ca 675 NOK.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s