Utbytteoppdatering – Oktober 2015

Enda en måned har passert, og det er på tide med en liten oppdatering av hvordan den forrige måneden gikk. Jeg skrev i oppdateringen for Juni at det skulle bli min dårligste måned, siden jeg var i starten og at jeg visste at noen skulle øke utbyttet sitt. Og det holdt vel akkurat!
Jeg må si jeg var veldig spent på denne måneden – allerede da jeg skrev juni – og den kom ut nesten hele 2 kroner mer enn Juni….

investment-320x202Oktober måneds utbytter:

  • SDIV: 9,98 NOK
  • BDI: 36,30 NOK
  • O: 34,06 NOK

Totalt Oktober:
80,34 NOK
Totalt 2015:
5 905,83 NOK

Hvordan ser da watchlisten ut nå?

PM – Phillip Morris
RDS – Royal Dutch Shell
AFG – AF Gruppen
STL – Statoil
BNS – Bank of Novia Scotia
NA.TO – National Bank of Canada
CM – Canadian Imperial Bank of Commerce
EMR – Emerson Electric Corp.
THG – Textainer Group Holdings

Det har kommet inn litt mer penger enn planlagt den siste tiden. Derfor kan det hende at det blir noen flere handler enn normalt, men – det er absolutt ikke noen «løp-og-kjøp»-tenking her. Det skal være gode prisede handler…. eller – hva jeg tror er gode priser 🙂

Økning av utbytte:
Kinder Morgan Inc (KMI) – fra 0,49 til 0,51 / +4.1%

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s