Utbytteoppdatering – August 2015

Enda en måned har passert, og det er på tide med en liten oppdatering av hvordan den forrige måneden gikk. Jeg må si at – jeg kan like at jeg én gang i måneden kan skrive litt om ekstra penger som har kommet inn på kontoen min.
August har på alle måter vært – en feriemåned. Ingen nye investeringer er gjort, bare noen småsparinger som forbereder en til «neste handel». Det vil ikke være kapital nok til handel hver måned sånn nå i starten

investment-320x202August måneds utbytter:

  • SDIV: 10,04 NOK
  • BDI: 36,29 NOK
  • O: 34,59 NOK
  • AT&T: 62,64 NOK
  • ARLP: 175,35 NOK

Totalt August:
318,91 NOK
Totalt 2015:
5 682,20 NOK

Jeg må også passe på å legge til at skatt allerede er trukket fra de beløpene på utenlandsk utbytte – selvom jeg har beløpene på en s.k «Zero-konto«. Jeg får mange tilbakemeldinger på at denne skatten vil jeg få igjen etter nyttår. Selv har har aldri vært plassert i utenlandske aksjer på denne måten før, og er dermed veldig usikker på hvordan dette vil bli gjort. Derfor velger jeg inntil videre å sette opp netto utbetalt beløp. Så får jeg heller endre praksis når jeg ser hvordan dette virker.

Jeg er veldig klar over at jeg ligger litt skjevt ute i forhold til å ha tilgjengelig kapital akkurat nå. Børsene over hele verden har akkurat hatt en stor «dropp» i aksjekursene, og jeg ser mange aksjer som går ganske billig om dagen. Dessverre er det da litt skrapet i kassen etter ferieturen, men det er frisk kapital på vei inn, så jeg håper på at markedet ikke stikker avgårde oppover igjen – like fort som det gikk ned. Det vil ikke gå så veldig mange dagene inn i September før kontoen er fylt på igjen og høstens første kjøp er et faktum. Frem til da må jeg bare finne ut hvilken aksje….  🙂
Hvordan ser da watchlisten ut nå?
Vel – det blir ingen endringer her….

PM – Phillip Morris
RDS – Royal Dutch Shell
BP – British Petroleum
KMI – Kinder Morgan
AFG – AF Gruppen
STL – Statoil
NA.TO – National Bank of Canada
CM – Canadian Imperial Bank of Commerce

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s