Utbytteoppdatering – Juni 2015

Sånn – da var Juni ferdig.
Det er litt interessant, egentlig for – selv om jeg ikke investerer en krone til i aksjer, så skal alikevel dette være det dårligste måneden på utbyttesfronter – ever! En stor del av strategien er jo å kjøpe aksjer som hele tiden øker sine utbytter. Derfor – Juni 2015 skal være «all-time-low».
Og det ser det jo allerede ut til å være siden Realty Income Group (O) besluttet å øke sine månedlige utbytter fra $ 0,1895 til $0,19 per aksje. Dette er den 81 gangen siden 1994 de øker utbyttet sitt.
Utover dette er det forholdsvis lite som har skjedd i Juni 🙂

investment-320x202Juni måneds utbytter:

  • SDIV: 9,57 NOK
  • BDI: 36,37 NOK
  • O: 32,49 NOK

Totalt Juni: 78,43 NOK
Totalt 2015: 5 064,90 NOK

Det var ikke mye å skryte av 😀
Men som sagt – det skal aldri bli dårligere enn dette.

Når det gjaldt handel, så ble det helt som planlagt i Juni, og Johnson & Johnson ble kjøpt inn i starten av måneden. Den har ikke beveget seg mye siden da, og – det kommer den heller ikke til å gjøre. JNJ er en aksje som ligger lenge i ro og bare balanserer porteføljen. Dog med en ca 3% utbyttesutbetaling. Watchlisten er også utøket til å inneholde et par aksjer til:
ARLP – Alliance Resource Partners
PM – Phillip Morris
RDS – Royal Dutch Shell
KMI – Kinder Morgan
AFG – AF Gruppen
OCY – Ocean Yield

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s