Salg – Veidekke

Case-ClosedOg jeg var ikke helt ferdig med dagens salg. Veidekke tippet også over salgskursen på 93 kroner per aksje. Dermed kom jeg meg nesten ut til målsetningen på 95 kroner.
Veidekke var i og for seg en aksje jeg hadde håpet på å beholde, men siden dollarkursen raser opp og ned – og mange norske aksjer sliter litt om dagen, valgte jeg å gå ut av denne i dag alikevel. Veidekke passer jeg dog på fremover, og vil nok være en av de første norske aksjene jeg vil kjøpe meg inn i igjen. På tross av årlige utbytter.

Da jeg kjøpet Veidekke i februar, gikk jeg inn på 85 kroner aksjen. Med et utsalg på 93, samt et utbytte på 3,50 per aksje, ble status etter kurtasje en fortjeneste på 13,53% – på 3 måneder. Jeg kan leve med det, kjenner jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s