Salg – Borregaard

Case-ClosedEnda en handel ble avsluttet i dag. Denne gangen Borregaard.
Tanken når jeg handlet inn denne var at den lå i en ganske god oppadgående trend. Jeg hadde ikke så mye likvide midler på det tidspunktet, samt – spekulering er jeg ferdig med. Derfor ble det bare investert omtrent halvparten av det normale beløpet. Borregaard er dog en aksje som gir utbytte, så med tidshorisont på ca 6 måneder, samt en liten slant av utbytte i Mai – vel det var var målsetningen for denne handelen

Når jeg nå går ut av Borregaard sitter jeg igjen med en total fortjeneste på 10,15%. Da har jeg trukket fra kurtasjen, men lagt til utbyttet. Og det på 4 måneder. I kroner og øre er det ikke så mye, men – en grei handel er det alikevel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s