Utbytteoppdatering – Mars 2015

Mars 2015 ferdig, og dette blir min første riktige «oppdatering» av min utbyttesportefølje. Det har jo ikke rukket å skje så veldig mye på selve inntekter av utbytter på en måned, men jeg har tatt noen strategiske valg som på sikt vil endre litt på dette.
Mars er ellers en måned hvor det skjer veldig lite med mine gamle aksjer, de som betaler årlige utbytter. De venter til etter generalforsamlingene – som starter i april og mai.670px-Buy-and-Sell-Gold-Coins-for-Profit-Step-1

Mars ser derfor slik ut:

  • OCY: 193,19 NOK
  • SDIV: 9,98 NOK

Totalt Mars: 203,17 NOK
Totalt 2015: 656,17 NOK

Hva annet har da skjedd i mars?
Jeg har invistret en liten sum i en ETF – Global X SuperDividend ETF (SDIV). Dette skal gi månedlig utbytter – bare 9,98 etter innvekslet beløp i mars. «En tier i måneden?!?». Ja, ja – ikke mye. Men det er jo 120 kroner i året på en investering på rett over 2 200 kroner. Det vil si en utbyttesprosent (Yield) på 3,7%
Videre har jeg kjøpt Black Diamond Group (BDI.TO), AT & T Inc og byttet ut Marine Harvest (MHG) med ABG Sundal Collier (ASC).

Nå er det bare å vente på April. Da ventes det utbytter fra både SDIV, BDI og T…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s