Utbytteoppdatering – Februar 2015

Februar er egentlig oppstartsmåneden min på disse oppdateringene.
Derfor blir der veldig lite «oppdatering».
Jeg har jo ikke satt noe system på dette hittil, så derfor blir det rett og slett en litet utgangspunkt med hvilke aksjer som jeg har mottatt utbytte for denne måneden. Det er fra og med nå jeg skal forsøke å jobbe litt mer systematisk med dette:

  • STL: 315,00 NOK
  • MHG: 138,00 NOK

Totalt for denne måneden: 453,00 NOK

For å få et månedlig utbytte, har jeg etter dette handlet noen aksjer i USA. Jeg må si jeg er veldig nysgjerrig på hvordan dette virker, og jeg har derfor opprettet to konti hos Nordnet – en vanlig standard aksjekonto og en Zero-konto. Deretter har jeg handlet to forskjellige aksjer/ETF’er og plassert de på hver sin konto. Mer om dette i neste månedsoppdatering.

En kommentar om “Utbytteoppdatering – Februar 2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s