Trading Case: Dolphin Group ASA

Som et ledd i min strategi om en overgang til 2 porteføljer – en hovedportefølje (som i hovedsak følger Netfonds Extra) og en tradingportefølje – så har jeg den siste tiden lest en god del om aksjer, gjennomført aksjeakademiets kurs, kjøpt meg et abonnement på Investtech.com og ført en del statistikk på en del aksjer.
En tradingportefølje vil jo i hovedsak ikke ha så mange fundamentale analyser, men mer basere seg på tekniske analyser. Det fundamentale overlater jeg foreløpig til gutta i Netfonds 🙂
Derfor har dette med å lese og følge med på Investtech’s analyser vært viktig.
Jeg har tatt for meg en del aksjer hvor de tekniske analysene har virket lovende, og så har jeg kjørt statistikk på de i mellom 1-3 måneder. Utifra dette har jeg etterhvert havnet ned på en måte som jeg tror jeg vil bruke som veiledning til utvalg av aksjer som jeg håper skal øke i verdi den nærmeste tiden.
Tiden var altså nå kommet til den første riktige testen av dette – Dolphin Group ASA (DOLP).


Etter at akjsen gav et ganske kraftig kjøpssignal 30/4, i og for seg det siste kjøpssignalet av tre, har den gått litt sidelengs en periode, før den nå testet motstanden ved 6,20. Volumbalansen har hele tiden vært positiv, så jeg bestemte meg derfor å gå inn ved et merkbart brudd på motstanden – og kjøp ble gjort i dag ved 6,30

Dette er jo den første riktige tradingaksjen, så dette er spennende i min lille verden.
Jeg regner med at en gjennomsnittlig levetid for aksjen i denne porteføljen vil være 2-3 måneder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s