Målsetninger & strategi – 2014

Målsetning 2014 er

 • å ha 100 000 totalt på VPS-konto
 • opparbeide en egen Tradingkonto – basert på egne analyser og erfaringer

Strategi 2014:

 • Fortsette med spillepenger inn på VPS-konto, slik at porteføljen kan økes iht årlige målsetninger. Eventuelle utbytter føres også inn på VPS
 • Netfonds hovedportefølje skal foreløpig være styrende til min Hovedportefølje
 • Når verdi i Hovedporteføjen er nådd, skal jeg titte litt på utbyttestrategi. Disse legges i egen portefølje. Under 2014 må jeg kartlegge hvor mye gjennomsnittlig verdiøkning skal være – kanskje som OBX? Dette er tross alt ikke det viktigste. Det blir å finne selskaper som utbetaler utbytte på over 6% og gjerne så ofte som mulig. Mulig jeg må finne aksjer i USA for å få best mulig utbytte av dette, men sjekke litt ut på de norske aksjene først – type SDRL, STL, Norsk Hydro osv….. 

Siden Seadrill nå er overflyttet fra Hovedportefølje til Utbyttesportefølje, blir det ganske mye som må «fylles på» i Hovedporteføljen. Det første halve året blir derfor denne porteføljen prioritert, samtidig som jeg skal lese mest mulig om Utbyttestrategi.

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s